Organizer’s contact:
Whatsapp / Viber: +385 91 546 94 77
Email:
zagrebdancegrandprix@gmail.com
https://zagrebdancegrandprix.com/

WDSF Zagreb Dance Grand Prix 2024 - 24.-26.05.2024


По испраќањето на пријавата, ќе добиете потврда со лозинка со која можете да ја вршите промената или да се одјавите.
Потврдата за направената пријава и лозинка ќе ја добиете и на е-маил кој ќе го напишете во пријавата.

Compiled by MasterDance ® MasterSoft